Haal het meeste uit je trainingen

Je zit graag op de fiets en traint voor een specifiek doel of evenement. Hiervoor wil je natuurlijk in de best mogelijke conditie zijn. Maar wat is nou de beste manier om te trainen? Vaak fiets je een gedeelte van je trainingen te hard en daardoor ook een deel te zacht, ook wel ‘grijs trainen’ genoemd.

Vele jaren trainingservaring en recente inzichten uit de wetenschappen bieden de basis voor de trainingen die ik voorschrijf.

Niets is frustrerender dan veel trainen en je doelen niet behalen. Alleen met de juiste fysiologische cijfers kun je een perfect trainingsplan opstellen. Met de Powertest heb je het gemakkelijkste hulpmiddel om dat te doen. Met de kennis van uw cijfers en continue powertests kunt u uw training optimaliseren en uw prestaties verbeteren in plaats van te raden welke training zou kunnen passen. Dit is preciezer dan het volgen van een klassieke drempel- of VO2max-training

Haal het gissen uit uw training. De Powertest vertelt je veel meer dan je drempelwaarde – hij vertelt je hoe deze is samengesteld: VO2max en VLamax. Deze parameters bepalen wie je bent! Daarnaast krijg je je drempelwaarde, FATmax, energieverbruik, … en het vertelt je welke training het beste voor je werkt en hoeveel je moet doen.

Kom in contact

Geïnteresseerd in trainingsbegeleiding? neem dan contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.

een aantal voorwaarden:

Beschikking over een powermeter

Discipline/ hoge motivatie om de trainingen goed uit te voeren

€95 per maand

 

 
 

- Vitaal op de fiets met Velo Vitaal -

Logo Velo Vitaal

Copyright Velo Vitaal 2023 |   Voorwaarden  |  Privacy beleid