Plaatsen van de markers van het STT 2DMA meetsysteem

Velo Vitaal

Bij Velo Vitaal draait het om passie, de passie voor de fiets. Krachtig en energiek op de fiets! Mijn naam is Tim Smeenge, eigenaar en bike fitter van Velo Vitaal. Ik geniet zelf erg van het fietsen en hoop dit genot bij mede fietsers te bevorderen. Ik ben actief mountainbiker en kom tijdens wedstrijden uit voor www.mountainbiketeam.com. Voor meer achtergrond informatie over mijn sportcarrière verwijs ik u door naar www.timsmeenge.nl.

Bike fitter

Tijdens mijn studie Bewegingstechnologie, die inmiddels is afgerond, groeide mijn interesse in bike fittingen. Gedurende een stageperiode bij Guido Vroemen (SMA Midden Nederland) heb ik veel ervaring opgedaan als bike fitter. Ik heb ervaren dat door een aantal (kleine) aanpassingen het fietsgenot en efficiëntie sterk verbeterd kan worden.
 

Tijdens mijn trainingsritten kom ik veel fietsers tegen. Vaak concludeer ik dat de houding verre van optimaal is, ik zie mensen zwoegen op de fiets. Met een degelijke bike fit is er voor veel fietsers winst te behalen op gebied van blessurepreventie, prestatiebevordering en fietsplezier! De missie die ik heb met Velo Vitaal is om alle fietsers, ook de zwoegende, met plezier, passie en efficiëntie op de fiets te krijgen. Vitaal op de fiets met Velo Vitaal!

  Ve·lo 
  1) Fiets 2) Rijwiel
  Vi·taal
  1) (van mensen) krachtig en energie 2) essentieel voor de werking van iets

Tim Smeenge Velo Vitaal

- Vitaal op de fiets met Velo Vitaal -

Logo Velo Vitaal

Copyright Velo Vitaal 2023 |   Voorwaarden  |  Privacy beleid